Wij zijn open en werken volgens de RIVM richtlijnen. Wij accepteren nieuwe zaken.

strafontslag

Onze ervaren arbeidsrecht specialisten helpen u direct bij strafontslag!

Heeft u te maken met strafontslag? Neem dan direct contact met ons op. Strafontslag is een vorm van ontslag op staande voet voor ambtenaren. Voorkom grote problemen en maak altijd bezwaar tegen het strafontslag. Bij strafontslag heeft u geen recht op een ww uitkering. Onze arbeidsrecht specialisten zijn gespecialiseerd in het strafontslag.

Iedereen heeft recht om goed geïnformeerd te zijn bij strafontslag. Wij bieden u daarom altijd een gratis intake gesprek. Hierin kunt u uw situatie aan ons voorleggen en wij kunnen u vertellen wat u kunt verwachten.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 – 374 7927 voor een gratis intake gesprek.

Direct advies bij strafontslag

Juridisch Loket Arbeidszaken helpt ambtenaren en werknemers bij strafontslag. Strafontslag is de meest resolute vorm van ontslag. Wanneer u strafontslag krijgt dan verliest u het recht op een ww uitkering en op een bovenwettelijke uitkering. Er moet sprake zijn van een ernstig verwijtbaar feit zoals mishandeling, diefstal, bedreiging, fraude etc. U verliest hierbij direct uw baan. Het is belangrijk dat uw werkgever het verwijtbare feit kan bewijzen en dat het ernstig genoeg is. Schakel altijd een advocaat of jurist in gespecialiseerd in Arbeidsrecht en strafontslag. Neem dan contact op en zorg dat u goed geïnformeerd bent.

Direct weten waar u aan toe bent? Neem dan contact op voor een gratis intake gesprek.
Bel ons op 088 – 374 7927 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

Arbeidsrecht advocaten

Bij het Juridisch loket arbeidszaken zijn ervaren arbeidsrecht specialisten werkzaam door heel Nederland.

R

Vaste tarieven

Onze arbeidsrecht specialisten werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 20:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.
R

Werkzaam in heel Nederland

Onze arbeidsrecht specialisten werken door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 - 374 7927.

  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  "Jullie hebben mij snel duidelijk inzicht gegeven wat ik het beste kan doen in mijn situatie. Ik ben blij dat ik het ontslag heb aangevochten. Nu heb ik namelijk wel recht op een ww-uitkering"

  Marieke Keizer

  "Juristen en advocaten die echt verstand hebben van arbeidsrecht. Mijn werkgever heeft zich niet aan de wettelijke eisen gehouden en Juridisch Loket Arbeidszaken heeft mij goed geholpen"

  Stacy Boogaard

  "Jullie hebben direct actie ondernomen en mijn werkgever krabbelde meteen terug. Ik ben heel blij met jullie expertise!"

  David Willemsen

  Contacteer ons

  Het gratis intake gesprek

  Bent u op zoek naar een arbeidsrecht jurist of advocaat of wilt u weten of het verstandig is een arbeidsrecht specialist in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.

  Open chat
  Direct contact met de jurist?