Transitievergoeding

Onze ervaren arbeidsrecht specialisten helpen u direct!

Haal het maximale uit uw transitievergoeding. Laat uw onderhandeling uitvoeren door een advocaat of jurist gespecialiseerd in transitievergoeding en vaststellingsovereenkomst. In de meeste gevallen betaald uw werkgever onze kosten of onderhandelen wij dat met u werkgever.

Iedereen heeft recht om goed geïnformeerd te zijn omtrent arbeidsrecht. Wij bieden u daarom altijd een gratis intake gesprek. Hierin kunt u uw situatie aan ons voorleggen en wij kunnen u vertellen wat u kunt verwachten.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 – 374 7927 voor een gratis intake gesprek.

Wij onderhandelen de maximale transitievergoeding

Arbeidsrecht.net helpt u het maximale uit uw transitievergoeding te halen. Wij kunnen u in contact brengen met een advocaat of jurist met ervaring op het gebied van transitievergoedingen en vaststellingsovereenkomsten. Het is belangrijk dat u op de hoogte bent van uw mogelijkheden. Wij werken daarom met een gratis intake gesprek en een gratis 1e check voor uw vaststellingsovereenkomst.

In dit gratis intake gesprek kunt u uw situatie voorleggen. Onze specialisten zullen u dan uitleggen waar u staat en wat u kunt verwachten.

Bij de onderhandelingen over de voorwaarden en de maximale transitievergoeding onderhandelen onze juristen en advocaten vaak dat hun kosten door de werkgever betaald worden. Zo behalen zij het maximale resultaat voor u.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

Arbeidsrecht advocaten

Wij hebben een netwerk van ervaren arbeidsrecht specialisten werkzaam door heel Nederland.
R

Vaste tarieven

Onze arbeidsrecht specialisten werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 18:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.
R

Werkzaam in heel Nederland

Onze arbeidsrecht specialisten werken door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 - 374 7927.

  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar

  U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Wordt u liever terug gebeld door een van onze juristen van de intakebalie? Vul dan het contactformulier in.
  Onze medewerkers zullen u dan zo snel als mogelijk terug bellen.

  Contacteer ons

  Het gratis intake gesprek

  Bent u op zoek naar een arbeidsrecht jurist of advocaat of wilt u weten of het verstandig is een arbeidsrecht specialist in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.

  Direct contact met de jurist?