Vaststellingsovereenkomst

Onze ervaren arbeidsrecht specialisten helpen u direct!

Heeft u te maken met een vaststellingsovereenkomst?
Laat deze altijd controleren door een arbeidsrecht jurist of advocaat. Een kleine fout kan er al voor zorgen dat u geen recht op een ww-uitkering heeft. Iedereen heeft recht om goed geïnformeerd te zijn omtrent arbeidsrecht. Wij bieden u daarom altijd een gratis intake gesprek. Hierin kunt u uw situatie aan ons voorleggen en wij kunnen u vertellen wat u kunt verwachten.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 – 374 7927 voor een gratis intake gesprek.

Direct advies bij arbeidsrecht

Wij van Arbeidsrecht.net helpen werknemers en werkgevers met arbeidsrecht zaken. Heeft u te maken met een vaststellingsovereenkomst? Wij adviseren u om dit altijd te laten controleren dit kan door een advocaat of door een arbeidsrecht jurist gecontroleerd worden. Mocht er namelijk een klein foutje inzitten kan het ervoor zorgen dat u geen recht heeft op een ww-uitkering.

Heeft u behoefte aan een gratis intake gesprek waar er wordt verteld wat u kunt verwachten? Vul dan uw gegevens in in het “bel mij terug” formulier of neem direct telefonisch contact met ons op. Dit kunt u doen via 088 – 374 7927.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

Arbeidsrecht advocaten

Wij hebben een netwerk van ervaren arbeidsrecht specialisten werkzaam door heel Nederland.
R

Vaste tarieven

Onze arbeidsrecht specialisten werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar. Op werkdagen van 08:00 tot 18:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.
R

Werkzaam in heel Nederland

Onze arbeidsrecht specialisten werken door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 - 374 7927.

  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  Vaststellingsovereenkomst

  Een vaststellingsovereenkomst moet aan een bepaald aantal dingen voldoen. Zorg dat u in gesprek gaat met uw werkgever om zo achter de reden van het ontslag te komen. Vraag om een vaststellingsovereenkomst dit is een schriftelijk ontslagvoorstel. Met dit schriftelijke ontslagvoorstel wordt het dienstverband beëindigd op het moment dat de werkgever en werknemer de vaststellingsovereenkomst ondertekent hebben. In dit document staan welke voorwaarden het ontslag aan gaat voldoen. U hoeft niet direct te tekenen en een redelijk termijn om na te denken is rond 7 tot 14 dagen. Tijdens deze bedenk tijd is het handig om de vaststellingsovereenkomst nog goed te controleren op de gemaakte afspraken zoals:

  • Aanleiding voor het ontslag
  • Opzegtermijn
  • Bedenktijd
  • Transitievergoeding
  • Schrappen van een concurrentiebeding
  • Verrekening van opleidingskosten
  • Uitbetaling van vakantiedagen en vakantiegeld
  • Vrijstelling van werk

  Belangrijk is om te controleren of u nog recht behoud op een WW uitkering. U kunt aan de hand van de volgende punten in grote lijnen controleren of u na het tekenen van de beëindigingsovereenkomst recht behoud op een WW uitkering:

  • Uw werknemer neemt het initiatief voor uw ontslag
  • Er is voor het ontslag geen dringende reden en dus is het geen ontslag op staande voet
  • Het opzegtermijn wat voor uw werkgever geld moet worden toegepast
  • U bent op het moment van uw ontslag niet ziek

  Iedereen heeft recht om goed geïnformeerd te zijn omtrent arbeidsrecht. Wij bieden u daarom altijd een gratis intake gesprek. Hierin kunt u uw situatie aan ons voorleggen en wij kunnen u vertellen wat u kunt verwachten.

  Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
  Bel 088 – 374 7927 voor een gratis intake gesprek.

  Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar

  U kunt ons 7 dagen in de week telefonisch bereiken. Wordt u liever terug gebeld door een van onze juristen van de intakebalie? Vul dan het contactformulier in.
  Onze medewerkers zullen u dan zo snel als mogelijk terug bellen.

  Contacteer ons

  Het gratis intake gesprek

  Bent u op zoek naar een arbeidsrecht jurist of advocaat of wilt u weten of het verstandig is een arbeidsrecht specialist in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.