Wij zijn open en werken volgens de RIVM richtlijnen. Wij accepteren nieuwe zaken.

Arbeidsrecht advocaat Amsterdam

Onze beschikbare arbeidsrecht advocaten en juristen in Amsterdam helpen u direct!

Arbeidsrecht advocaat of jurist in Amsterdam nodig? Wordt direct geholpen door een van onze beschikbare ervaren arbeidsrecht specialisten in Amsterdam. Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar voor u.

Voordat u een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam inschakeld wilt u eerst weten wat uw kansen zijn. Daarom bieden wij u altijd een (telefonisch) gratis intake gesprek. Hierin kunt u uw situatie aan ons voorleggen en wij kunnen u vertellen wat u kunt verwachten.

Onze juridische intakebalie is 7 dagen per week bereikbaar.
Bel 088 – 374 7927 voor een gratis intake gesprek.

Ervaren arbeidsrecht advocaat in Amsterdam

Bent u op het punt gekomen dat u een arbeidsrecht advocaat in Amsterdam nodig heeft? Wij werken met zowel ervaren arbeidsrecht advocaten als ervaren arbeidsrecht juristen. De meeste mensen zijn op zoek naar een arbeidsrecht advocaat maar in de praktijk zien we dat in 85% van alle zaken een ervaren arbeidsrecht jurist de zaak voor u succesvol kan afwikkelen. Omdat doorgaans arbeidsrecht zaken vaker door juristen worden opgepakt dan advocaten komt het vaak voor dat een arbeidsrecht jurist in Amsterdam meer ervaring heeft met een bepaalde zaak dan een advocaat.

Wilt u weten of u een arbeidsrecht advocaat of jurist nodig heeft en wat uw kans van slagen is? Bel voor een gratis intake met het Juridisch Loket Arbeidszaken. Op het gebied van Arbeidsrecht zaken zijn wij de nr. 1 in Nederland. Onze arbeidsrecht specialisten zijn ook gevestigd in Amsterdam en kunnen u gelijk bijstaan en adequaat optreden. Het u te maken met ontslag, ontslag op staande voet of is u een vaststellingsovereenkomst voorgesteld? Zorg dat u hier goed over geïnformeerd bent. Onze arbeidsrecht advocaten en juristen in Amsterdam staan klaar voor u.

Bel ons op 088 – 374 7927 of laat uw gegevens achter en wij bellen u terug.

R

Altijd een gratis intake gesprek

Weet direct waar u staat zonder kosten te maken. Maak gebruik van onze gratis intake 7 dagen per week.

R

Arbeidsrecht advocaten

Bij het Juridisch loket arbeidszaken zijn ervaren arbeidsrecht specialisten werkzaam door heel Nederland.

R

Vaste tarieven

Onze arbeidsrecht specialisten werken met vaste tarieven. Komt u in aanmerking voor toevoeging dan helpen zij u daarbij.

R

7 dagen per week bereikbaar

Wij zijn voor u 7 dagen per week bereikbaar van 08:00 tot 20:00. Zo kunt u ons bereiken wanneer het u uitkomt.

R

Werkzaam in heel Nederland

Onze arbeidsrecht specialisten werken door heel Nederland. Maak vandaag nog een afspraak of bel voor een gratis intake met onze juridische intake balie.

Gratis gesprek aanvragen

Snel weten waar u aan toe bent? Leg uw situatie voor in een gratis telefonisch intake gesprek. Laat uw gegevens achter of bel ons zelf op 088 - 374 7927.

  Ik ga akkoord met het privacy statement .

  Arbeidsrecht specialist Amsterdam

  Zoals hierboven aangegeven is er een grote kans dat een ervaren arbeidsrecht jurist in Amsterdam uw zaak net zo succesvol kan afronden als een arbeidsrecht advocaat.
  Een arbeidsrecht jurist mag op basis van no cure no pay werken een advocaat mag dat niet.

  Veel voorkomende arbeidsrecht zaken voor arbeidsrecht juristen:

  • Controleren vaststellingsovereenkomst
  • Opstellen vaststellingsovereenkomst
  • Toetsen of het ontslag wel wettelijk is toegestaan
  • Ontslag op staande voet aanvechten
  • Onderhandelen met de werkgever of werknemer

  Heeft u een arbeidsrecht advocaat of jurist nodig in Amsterdam voor een van de bovenstaande situaties?
  Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  Ontslag advocaat Amsterdam

  Heeft u te maken met ontslag? Dan kan dat grote (economische) gevolgen voor u hebben. Wanneer u het niet eens bent met het ontslag of wanneer u twijfelt of uw werkgever zich wel aan de wettelijke eisen heeft gehouden bij het ontslag dan is het verstandig om een advocaat of jurist in te schakelen gespecialiseerd in het ontslag.

  Veel voorkomende ontslag zaken voor een arbeidsrecht advocaat of jurist:

  • Controleren vaststellingsovereenkomst
  • Opstellen vaststellingsovereenkomst
  • Toetsen of het ontslag wel wettelijk is toegestaan
  • Ontslag op staande voet aanvechten (is er aan de drie eisen voldaan en kan dat bewezen worden door de werkgever)
  • Onderhandelen met de werkgever
  • Ontslag laten terug draaien
  • Ontslag op staande voet omzetten in vaststellingsovereenkomst met ontslagvergoeding

  Heeft u een ontslag advocaat of jurist nodig in Amsterdam voor een van de bovenstaande situaties?
  Neem dan vandaag nog contact met ons op.

  Beste arbeidsrecht advocaat Amsterdam

  Bent u het niet eens met arbeidsrecht gerelateerde zaak omtrent ontslag? Dan wilt u natuurlijk direct de beste arbeidsrecht advocaat in Amsterdam om u bij te staan. Wij werken met een scala aan ervaren arbeidsrecht advocaten en juristen. Wie de beste arbeidsrecht advocaat in Amsterdam is, dat is afhankelijk van de zaak en uw situatie. De ene arbeidsrecht advocaat of jurist is gespecialiseerd in ontslag op staande voet, waar de ander meer gespecialiseerd is in vaststellingsovereenkomsten en de ontslagvergoeding. Wat ook mee speelt is dat een jurist op basis van no cure no pay kan werken en een advocaat dat simpelweg niet mag van de Orde van advocaten. Dit kan ook voor u een afweging zijn wie de beste arbeidsrecht advocaat of jurist is in Amsterdam. De korste weg om de beste arbeidsrecht advocaat of jurist in Amsterdam te vinden is gebruik te maken van een gratis intake gesprek met onze juridische intakebalie.

   

  "Jullie hebben mij snel duidelijk inzicht gegeven wat ik het beste kan doen in mijn situatie. Ik ben blij dat ik het ontslag heb aangevochten. Nu heb ik namelijk wel recht op een ww-uitkering"

  Marieke Keizer

  "Juristen en advocaten die echt verstand hebben van arbeidsrecht. Mijn werkgever heeft zich niet aan de wettelijke eisen gehouden en Juridisch Loket Arbeidszaken heeft mij goed geholpen"

  Stacy Boogaard

  "Jullie hebben direct actie ondernomen en mijn werkgever krabbelde meteen terug. Ik ben heel blij met jullie expertise!"

  David Willemsen

  Contacteer ons

  Het gratis intake gesprek

  Bent u op zoek naar een arbeidsrecht jurist of advocaat of wilt u weten of het verstandig is een arbeidsrecht specialist in te schakelen? Neem dan contact op met ons voor gratis intake gesprek. In dit gesprek kunt u uw situatie voorleggen en kunnen wij u aangeven waar u staat en welke weg het beste is om te bewandelen. Zo weet u waar u aan toe bent zonder kosten te hoeven maken.

  Open chat
  Direct contact met de jurist?